29 november 2007

Under pressarfoten just nu


Advent står för dörren och jag måste hinna sy nya julgardiner!! Dom blir jäkligt fina när dom är färdiga!! Men just nu ligger dom under pressarfoten på min mammas gamla Bernina. Hoppas jag hinner få dom färdiga till söndag. Min gulliga kompis Solan har hjälpt mig att sy färdig kapporna till stora fönstret så jag har "bara" att sy fyra sidogardiner till stora fönstren och kappa plus sidogardiner till lilla fönstret ovanför bänken i köket!

26 november 2007

Tovade väskor


Just nu knattrar stickorna ikapp med med tvns alla program. Jag stickar väskor och vantar som jag sedan tovar i tvättmaskin och det är så himla roligt :) Hela släkten får stå ut med tovade väskor och vantar i julklapp!!

Skämt åsido så hade jag tänkt vara med på julmarknaderna här hemma men jag hinner inte få klart så mycket av det jag vill så jag får vänta med försäljning till nästa jul istället. Fördelen med det är ju att jag hinner utveckla mina idéer ännu mer. Hmm, antagligen så kommer jag att få ännu fler idéer under tiden som jag bara måste testa *skrattar* men så är det i mitt huvud just nu. Äntligen måste jag tillägga!! Jag hantverkade mycket förr och åkte ut med mitt sortiment på olika hantverksträffar men en sommarnatt blev bilen, där jag förvarade mina alster just denna natt, stulen. Ett helt års arbete var borta på en natt!! Jag tappade lusten för att börja om och jag tog inte i en sticka, virknål, pensel mm på alla år. Men nu är lusten tillbaka :)