27 mars 2008

Nu händer ingenting!!

Länge sen jag skrev något och det är lika länge sen jag hade tid att göra något!! Sjalarna ligger där dom ligger ... i stickkorgen, kaffepaketen lägger jag på hög tills jag fått ihop tillräckligt många. Ska bli jättespännande att se vad jag kan göra av dom!! Gulliga Millan har sparat flera paket åt mig!! Tack snälla!! Det enda jag har gjort den här veckan är att planera layouten på min sambos inbjudningskort när han fyller jämna år i höst :) Det blir snyggt och det ska få se ut som det gör just nu. Jag ska bara byta ut ett foto på bystugan som finns med. Det är en tråkig höstbild på bystugan som ska bytas ut mot en grönskande sommrig bild på samma bystuga :)

Inbjudningskorten kommer jag att skicka ut i slutet av sommaren så det är lugnt än så länge men jag planerar för fullt ändå :)

Alla andra handarbeten och hantverk ligger bara nere!! Fast suget finns ju där förståss, det är bara tiden som fattas.

5 mars 2008

Lite om ditt och datt

Vill bara berätta att det faktiskt går framåt med Candle Flame-sjalen men nu blir det inte mer än 5-6 varv per dag, knappt det ibland. Men jag tycker att den är lika kul att sticka än iaf :) Sen har jag stickat lite muddar både med och utan pärlor. Millan fick ett par som min kedjepresentkompis så nu är iaf den klar men jag ska ha två till som vill vara med där. Jag lägger ut en ny inbjudan till den om några dagar!! Hoppas du blev nöjd Millan!? Visste inte vad det skulle vara för storlek på själva gåvan!?

Nä, nu ska här sovas för jag är så in i vassen trött!! Har jobbet sen 7 imorse. Först på affären och sen iväg på ljusparty. Imorgon kväll är jag ledig så då ska jag krypa upp i soffhörnet med en stickning eller nått åt det hållet :)