28 december 2009

Äntligen

Nu har jag äntligen öppnat paketet från min hemliga swappvän :) 0ch jag är så nöjd!! En rund röd korg med fack för ex. nötter och godis. I skålarna låg ett par polkagriskrokar, lite nötter, russin en ljushållare med värmeljus och en virkad duk med några julstjärnor lagda uppepå. Det som kluckade i paketet var en flaska av äldre modell, en sån med kork med bygel ni vet, och i den fanns det glögg :) Har du gjort glöggen själv? Den luktar jättegott och ska avnjutas senare i veckan :) Jag kan bara säga TACK!!

God fortsättning på er alla!!

26 december 2009

Julswappen

Vill börja med att hälsa en riktigt God fortsättning till er alla!!

Till den som jag fått min julswap ifrån: Jag har inte öppnat paketet ännu!! Vi har julafton här hemma söndag 27 dec pga att jag jobbar hela tiden och först då har ledigt och kan fira jul. Du ska veta att jag är vansinnigt nyfiken på detta kluckande paket men jag vill spara på karamellen tills vi alla samlas :)

Idag ska jag ut och köpa de sista klapparna, börjar jobba kl 14,45 och slutar inte förrän 22,15. Är förkyld och har ont i halsen och borde väl stanna hemma egentligen men, men. Jag är ledig i två dagar sen så det ska nog ordna sig :)

Imorgon kommer våra föräldrar, barn och barnbarn hit och firar jul och jag ska fixa käk till alla imorgon. I år skippar jag julbordet och bjuder istället på älgstek, kokt potatis och gräddsås :)~ Kan tänka mig att alla är trötta på julmaten nu :)

Jag åtekommer imorgon kväll eller övermorgon med vad jag fick i paketet :)